Komentár k novele zákona o daniach z príjmov - Mezeiová, Viera
Cieľ ustanovenia par. 23a zákona č. 173/1998 Z.z. o daniach z príjmov. Smernica o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní. Praktické príklady pre daňovníkov.