Náležitosti zmluvy o kúpe prenajatej veci - Fekete, Imrich
Zmluva o kúpe prenajatej veci podľa ustanovení par. 486 až 496 Obchodného zákonníka. Obsahové náležitosti zmluvy o kúpe prenajatej veci. Práva a povinnosti zmluvných strán. Zodpovednosť za porušenie zmluvy. Zánik zmluvy o kúpe prenajatej veci. Vzor zmluvy.