Predaj nehnuteľností v súvislosti s daňou z príjmov - Mäsiarová, Terézia
Zdaňovanie prevodu nehnuteľností podľa zákona č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností v znení neskorších predpisov. Podmienky na oslobodenie od zdanenia daňou z príjmu.