Popularita nemanželského spolužitia každý štvrtý novorodenec v EÚ sa narodí mimo manželstva - Papaj, Karol
Výsledky demografického výskumu v 46-ich krajinách Európy. Znižovanie hrubej miery sobášnosti. Pokles novorodeneckej úmrtnosti. Úhrnná plodnosť v Európe a vo svete. Miera rozvodovosti v európskych krajinách. Priemerná dĺžka života. Rozdelenie svetovej populácie. Trend osamelých rodičov v Európskej únii. Osamelé matky a zamestnanie.