Zodpovednosť za škodu pri pracovných úrazoch a chorobách z povolania - Jendrálová, Anna
Pri strate na zárobku treba rozlišovať, či ide o náhradu za stratu na zárobku počas doby práceneschopnosti alebo za stratu na zárobku po skončení práceneschopnosti. Náhrada za stratu na zárobku po skončení práceneschopnosti je za určitých podmienok limitovaná.