Zákon o vašich peniazoch - Mačuha, Miroslav
Úplné znenie zákona č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku, s výkladom posledných zmien. Aktuálne znenie zákona s komentárom. Mzdove zvýhodnenie za prácu v noci, v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí. Minimálne mzdové tarify. Práca nadčas. Pracovná pohotovosť. Priemerný zárobok. Domáci zamestnanci. 13 názorných príkladov a riešení.