Záverečná správa konzultačnej misie MMF na Slovensku
Závery vypracované misiou MMF ohľadne doterajšieho ekonomického vývoja Slovenska, ekonomických cieľov a úprav hospodárskej politiky na rok 1999, štrukturálnych reforiem a fiškálnej politiky.