Investovanie na novovznikajúcich trhoch - Klimiková, Mária
Vývoj investovania na novovznikajúcich trhoch - emerging markets (kapitálové trhy menej rozvinutých krajín.) Výhody investovania na novovznikajúcich trhoch. Riziká novovznikajúcich trhov.