Faktoring v podnikaní - Batoryová, Ladislava
Vymedzenie pojmu faktoring. Priebeh faktoringovej transakcie. Tuzemský faktoring. Formy faktoringu v praxi. Výhody využitia faktoringu z hľadiska dodávateľa. Náklady spojené s využitím faktoringu.