Nové prístupy v politike regionálneho rozvoja Európskej únie - Ivaničková, Alžbeta
Európska únia z geografického a ekonomického hľadika. Štrukturálna politika EÚ. Kritériá pre jednotlivé ciele regionálneho rozvoja EÚ, ktoré uvádza Agenda 2000. Dôsledky rozšírenia EÚ o krajiny SVE na politiku regionálneho rozvoja.