V. Ižáková: Najhoršie pre poľnohospodárstvo by bolo, keby okolité štáty vstúpili do EÚ skôr ako Slovensko - Janků, Jana
Rozhovor s V. Ižákovou, riaditeľkou Výskumného ústavu ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, o stave slovenského poľnohospodárstva. Transformácia poľnohospodárstva. Na začiatku transformácie boli prijaté dva reštitučné zákony - tzv. zákon o pôde a transformačný zákon. Konkurencieschopnosť slovenských potravinárskych výrobkov. Slovenské poľnohospodárstvo a vstup Slovenska do EÚ.