V Banskej Bystrici otvorili Slovensko-arabské centrum - Hrúz, Juraj
V Banskej Bystrici v júni 1999 otvorili Slovensko-arabské centrum (SAC). Centrum by malo vytvárať a prehlbovať obchodné kontakty medzi firmami v SR a arabskom svete. SAC chce osloviť hlavne malých a stredných podnikateľov. Služby, ktoré ponúka SAC.