Současné cenové trendy
Cenový vývoj ako citlivý indikátor fungovania trhu. Vývoj cien priemyselných výrobcov. Vývoj spotrebiteľských cien za domácnosti Českej republiky. Vývoj cien poľnohospodárskych výrobcov. Vývoj cien trhových služieb. Cenový vývoj v USA a v Japonsku. Miera inflácie v tranzitívnych ekonomikách v marci 1998 a 1999. Harmonizované indexy spotrebiteľských cien v EÚ, Japonsku a USA. Medziročné zmeny cien priemyselných výrobcov vybraných štátov.