Ekonomická situace v 90. letech - Hronová, Stanislava
Základné črty hospodárskeho vývoja Francúzska. Nezamestnanosť ako hlavný problém. Odvetvová štruktúra zamestnanosti vo Francúzsku. Francúzsko ako najväčší príjemca zahraničných investícií v Európskej únii. Tempo rastu vývozu a dovozu. Makroekonomické ukazovatele za rok 1997.