Služby - tažný kůň ekonomiky Veľká Británia - Juliusová, DeAnne
Sektor trhových služieb vo Veľkej Británii. Zamestnanosť v sektore trhových služieb. Rozdiely v zamestnanosti a v cenovej dynamike v sektore výroby tovarov a v službách.