Multiagentové simulácie ekonomických spoločenstiev - Kubík, Aleš
Multiagentové systémy. Predpoklady a obmedzenia tradičných prístupov skúmania ekonomických javov. Nový horizont skúmania ekonomických spoločenstiev. Výsledky a využitie multiagentových simulácií.