Konkurenčná stratégia podnikania na stagnujúcich a zmršťujúcich sa trhoch - Lesáková, Milica
Snaha každého podniku o uchovanie si oblasti pôsobenia. Stratégia udržania trhu. Vytvorenie bariéry pred konkurenciou. Oporné body kúpy, na ktoré sa pomocou stratégie môže podnik spoľahnúť na problematických trhoch. Ciele rôznych stratégií na udržanie trhu. Stratégia úspešného zhluku.