Ekonomický vývoj v krajinách východnej a juhovýchodnej Ázie v 80-tych a 90-tych rokoch - Lam, Tran Thanh
Ekonomický vývoj krajín východnej a juhovýchodnej Ázie do roku 1997. Faktory hospodárskeho rozvoja týchto krajín: makroekonomická stabilita, vysoká úroveň úspor obyvateľstva a domácich investícií, silná dynamika vývozu, liberalizácia zahraničného obchodu, konkurencieschopnosť vývozu, investície do rozvoja ľudského faktora. Finančná kríza a jej príčiny. Poučenie z finančnej krízy v sledovanej oblasti.