Taxes in the period of economic transformation - Gonda, Vladimír
Analýza daňového systému v súčasnom období ekonomickej transformácie slovenskej ekonomiky. Daňová reforma. Úprava daňovej praxe v súlade s EÚ. Dobudovanie daňových úradov po stránke materiálovej a personálnej. Obmedzenie daňových únikov.