Lisý, J. a kol.: Dejiny ekonomických teórií. Vývoj ekonomickej vedy. Bratislava, Elita 1999, 310 s. - Masárová, Helena
Recenzia publikácie Lisý, Ján a kol.: Dejiny ekonomických teórií. Vývoj ekonomickej vedy. Publikácia vyšla vo vydavateľstve Elita po druhý krát. Obsahuje 28 kapitol, bibliografie, menný a vecný register. Výklad ekonomických problémov je vedený v historickej línii v podobe názorov, predstavovaných jednotlivými školami, smermi a ich predstaviteľmi.