Komuniké zo zasadania Rady Európy
Komuniké zo zasadania Rady Európy, ktoré sa konalo 3.-4. júna 1999 v Kolíne nad Rýnom. Dôležité personálne rozhodnutia Rady Európy. Prerokovávané témy z oblasti zamestnanosti, hospodárskeho rastu, konkurencieschopnosti a udržateľného rozvoja.