E-biznis vzrastá aj na Slovensku
Rozvoj elektronického obchodu na Slovensku. Tri najväčšie virtuálne obchodné domy v Českej republike. Skúšobný test flexibility elektronického obchodu. Cena pripojenia na internet u nás a v ostatných európskych krajinách. Novinky zo sveta elektronického obchodu.