Ako sa Slovensko pripravuje na riešenie problému roku 2000 - Kostrec, Bohumil
Malá pripravenosť Slovenska na prechod počítačových systémov na rok 2000. Budovanie informačnej spoločnosti a využívanie informačných technológií u nás. Počiatky riešenia problému roku 2000 (nazývaného tiež Y2K) v štátnom sektore. Úlohy štátu v zabezpečení maximálneho zníženia rizika vzniku krízových situácií. Vládne aktivity súvisiace s riešením problému Y2K. Situácia v súkromnom sektore.