Ciele a princípy environmentálneho práva Európskej únie - Pirč, Ján
Ciele environmentálneho práva EÚ ohľadne kvality životného prostredia, ochrany zdravia ľudí, využívania prírodných zdrojov a problémov životného prostredia. Princípy environmentálneho práva Európskej únie (princíp prevencie, bezprostrednosti, opatrnosti atď.).