Postmoderna v teórii medzinárodných vzťahov - Brhlíková, Radoslava
Charakteristika postmoderny 20. storočia. Ponímanie práva postmodernou. Vzťah postmoderny s teóriou medzinárodných vzťahov. Niektoré metódy postmodernej analýzy vzťahov medzi štátmi (dekonštrukcia, textualita, archeológia a genealógia).