Vliv měnové a kurzové politiky na reálnou ekonomiku v Maďarsku, Polsku a České republice - Tomšík, Vladimír
Odlišnosti vývoja reálnej ekonomiky v závislosti na zvolenej menovej a kurzovej politike v Maďarsku, Poľsku a v Česku. Vývoj reálnej maďarskej ekonomiky. Súčasný stav a vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov. Poľská menová a kurzová politika. Súčasný stav a vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov. Problémy a súčasný stav českej ekonomiky. Vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov.