Místo Albína Bráfa ve vývoji českého ekonomického myšlení - Krameš, Jaroslav
Profesor Albín Bráf ako jeden z najvýznamnejších českých národohospodárov. Stabilizácia vývoja a tvorba českej ekonomickej terminológie. Albín Bráf a metodológia ekonomickej vedy.