Reforma systému sociálneho zabezpečenia by prospela aj kapitálovému trhu - Kopál, Róbert
Fondový systém sociálneho zabezpečenia by mal pozitívny vplyv aj na slovenský kapitálový trh. Ozdraveniu ekonomiky by pomohli zahraničné investície, ale zdravý rozvoj by mal byť financovaný prevažne z vlastných finančných zdrojov. Základné systémy financovania. Doplnkové poistenie. Negatívny trend demografického vývoja na Slovensku.