Top 100
Mimoriadna sekcia Trendu. Najväčšie nefinančné podniky v SR podľa individuálnych tržieb za rok 1998. Podniky s najväčším ziskom. Najväčší zamestnávatelia. Najväčší exportéri. Podniky s najväčším majetkom. Komentáre k TREND Top 100. Odvetvia SR. Najväčšie prírastky a poklesy.