Blistry - moderní způsob prodeje - Šubrt, Pavel
Predaj prostredníctvom "blistrov" - spôsobom balenia jednotlivých výrobkov, ktoré sú fóliou alebo plastovou formou pripevnené k podkladovej karte. Blistre ako podpora predaja výrobkov. Ich výhody - dobrá manipulovateľnosť, ochrana výrobkov pred poškodením, lepšie označovanie. Stúpajúca obľuba blistrového predaja.