Získávání dat v rámci marketingového výzkumu - Tomek, Gustav
Dokončenie článku Co je marketingový výzkum? z Obchodníka č. 4. Externé a interné informácie využívané v marketingovom výskume. Získavanie týchto informácií - primárny a sekundárny výskum. Metódy primárneho výskumu.