Podpora exportu - Albrechtová, Melita
Úloha Slovenského exportného informačného centra (SEIC) pri podpore slovenského exportu. Podmienky udelenia grantu. Štruktúra grantov podľa podporených aktivít, podľa odvetví a podľa regiónov.