Ľubica Fábri: Málo ľudí vie, akým ekonomickým nástrojom vie byť dizajn - Šporer, Peter
Rozhovor s Ľubicou Fábri, riaditeľkou Slovenského centra dizajnu (SCD). Úloha SCD, financovanie SCD. Postavenie dizajnu v SR. Perspektíva SCD. Dizajn a reklama. Financovanie centier dizajnu v priemyselne vyspelých krajinách. Perspektíva slovenského dizajnu.