Prehľad preňažných tokov (Cash flow statements) - Šlosárová, Anna
Od 1.1.1999 je v platnosti Opatrenie MF SR, ktorým sa ustanovuje obsah prílohy tvoriacej súčasť závierky podnikateľov. Povinnosť zostavovať Prehľad peňažných tokov majú naďalej len účtovné jednotky, ktoré musia mať účtovnú závierku overenú audítorom. Význam Prehľadu peňažných tokov.