Zmenky v obchodnom styku podnikateľských subjektov a ich účtovné zobrazenie oceňovanie zmeniek a metodika ich účtovania, účtovania vlastných zmeniek - Baštincová, Anna
Oceňovanie zmeniek a metodika účtovania zmeniek. Účtovanie zmenky ako úverového prostriedku a platobného prostriedku. Postupy účtovania. Účtovné prípady, ktoré vznikli u dodávateľa a odberateľa. Príklady.