Zahŕňanie leasingových splátok do daňových výdavkov (nákladov) u nájomcu - Zubaľová, Alena, 1959-
Zahŕňanie leasingových splátok do daňových výdavkov pri finančnom leasingu. Zahŕňanie leasingových splátok do daňových výdavkov pri operatívnom leasingu. Predčasné ukončenie a postúpenie zmluvy o finančnom leasingu vo vzťahu k daniam z príjmov.