Efektívnosť politiky trhu práce v SR - Reiselová, Eva
Z obsahu: Výdavky na pasívnu politiku trhu práce v okrese Piešťany stúpli za rok o 21 miliónov korún. Vplyv obcí na zamestnanosť by mala zvýšiť reforma verejnej správy. Odborári nesúhlasia so znižovaním podpory v nezamestnanosti. V Európskej únii si občan môže vybrať, kde chce žiť a pracovať. Z pätnástich korún len jedna ide na aktívnu politiku trhu práce.