Členstvo v OECD je predohrou integrácie do EÚ a do NATO - Nagyová, Izabela
Šanca pre Slovensko zaradiť sa v relatívne krátkom čase medzi členov OECD. Dôležitosť integrácie Slovenska do OECD, EÚ a NATO. Dôvody pre vstup Slovenska do OECD. Rada vlády SR pripravila program urýchlenia vstupu do OECD. Význam členstva Slovenska v OECD. Predpoklady vstupu do OECD.