Maloobchod zaznamenal pokles tržeb - Hellerová, Alena
Porovnanie maloobchodných tržieb v Českej republike za jednotlivé štvrťroky roku 1998 a celkový výsledok. Vývoj maloobchodných tržieb v potravinárskych a nepotravinárskych odvetviach maloobchodu.