Druhá vlna šokovej terapie - Sotník, Alexander
Stručná geograficko-hospodárska charakteristika Poľska. Pozitívne makroekonomické výsledky. Najväčšie podniky a najväčší investori v Poľsku. Problémy poľského vidieka. Baltské prístavy. Prekládky slovenského tovaru v prístave Štetín. Prekládkové kapacity prístavu Gdansk.