Prodej na internetu - Dolívka, Jiří
Platba pri nakupovaní na internete prostredníctvom platobnej karty. Dôvody nedôvery zákazníkov v určité virtuálne obchodné domy. Norma SET (Secure Electronic Transaction) zabezpečujúca bezpečnosť prenosu údajov pri elektronickej platbe.