Řešení pro celý obchodní sektor SAP Retail
Funkčný rámec SAP Retail. Základné obchodné procesy v SAP Retail: obstaranie, predaj a skladovanie tovaru. Možnosť elektronického obchodovania prostredníctvom SAP Online Store.