Paraguay - Puschman, Jan
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Paraguaya. Zahranično-obchodné vzťahy Českej republiky a Paraguaya, ich vzájomný zahraničný obchod. Perspektívne trhové sektory a komodity.