Všeobecná dohoda o obchodu službami - Juránek, František
ČR sa pripravuje na jednanie o liberalizácii svetového obchodu službami. Vznik Všeobecnej dohody o obchode službami (GATS), jej ciele, hlavné ustanovenia a princípy. Listiny špecifických záväzkov zúčastnených krajín. Ostatné pravidlá dohody stanovené pre členské krajiny GATS.