Manažérske účtovníctvo/ 5 kalkulácia plných a variabilných nákladov - Král, Bohumil
Článok je voľným pokračovaním príspevku v predchádzajúcom čísle časopisu. Kalkulácia plných a variabilných nákladov. Vzťah kalkulácie variabilných nákladov k podnikovému zisku, k riadeniu hospodárnosti. Podmienky a predpoklady využitia kalkulácie variabilných nákladov. Kalkulácia so stupňovitým rozvrstvením fixných nákladov. Príklady.