První čtvrtletí eura nová měna byla úspěšne zavedena - Kalvoda, Jan
Vplyv zavedenia eura na ekonomiku a financie Českej republiky. Udalosti a meniace sa dojmy z eura po jeho zavedení. Výsledky marcového zasadania Rady Európskej únie. Kurz eura voči najdôležitejším svetovým menám v prvom štvrťroku 1999. Priaznivý dopad zavedenia eura na krajiny EÚ. Vzťah českej koruny a eura.