RM-Systém Slovakia vykázal za minulý rok účtovnú stratu vyše 6 miliónov korún - Kyselý, Ľubor
Hospodárenie spoločnosti RM-Systém Slovakia, a.s. Bratislava v r. 1998, hospodárenie so stratou. Príčiny zhoršených výsledkov spoločnosti. Snaha dostať sa z nepriaznivej situácie. Budova spoločnosti na predaj. Výška pohľadávok a krátkodobých záväzkov RM-S. Vlastníci RM-S. Razantné zhoršenie výsledkov PVT, majoritného vlastníka RM-S. Počet zamestnancov RM-S.