Získávání nových trhů - Kachlík, Alfons
Šiesta etapa: budovanie predajnej siete. Základné metódy vyhľadávania obchodných partnerov. Metóda push, metóda pull. Vyhodnotenie dôjdených odpovedí a návrhov, ďalší postup. Príprava na osobné stretnutie s potenciálnym obchodným partnerom.