Obchodní cesty: Finsko - Lacina, Pavel
Základné demografické údaje Fínska. Členstvo Fínska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Fínska.