Osobnosť firmy je potrebné budovať na širších základoch - Jaššo, Matej
Styčné body medzi identitou firmy a osobnou identitou. Vplyvy osobnosti zakladateľa na corporate identity jeho firmy - pozitívne a negatívne. Ideálnym stavom je symbióza osobnostnej identity pracovníkov a firemnej identity.